Dette er forslag til retter man kan velge fra oss. Hvis dere savner noe er det bare å ta kontakt, vi lager det meste. Dette kombinere slik du vil. Alt fra 2 retters til 10 retters. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen med en meny som kan passe for dere. Bare å ringe eller sende en mail:

69285199

r.selskapsmat@hotmail.com

Forrett

Grillet Chevrè med sprøstekt Serrano skinke, frisk salat og honningristede nøtter

 

Stekt kamskjell med blomkålpuree og frisk salat med sitronvinagrett

 

Salmalaks med shallotløk og urtevinagrette med strimlet panchetta og frisk salat

 

Gazpacho suppe servert med yoghurt

 

Blomkålsuppe med sprøstekt Parma skinke og persilleolje

 

Kongekrabbeterrin med kald basilikum saus, tomat coulis og frisk salat

 

Marinerte reker med korriander,ingefær, chilli serveres med en frisk mango salat

 

Kremet Fiskesuppe med hvitvinssaus og urteolje

Hovedrett

Kalvekam med pastinakk puree, stekt sopp, brokkoli, bakte tomater og madeirasaus

 

Urtestekt Lammecarrè, stekt aubergine, aspargesbønner, cherrytomat og rødvinssaus

 

Andebryst med aprikos og nøttestuffing, sopp, sesongens grønnsaker med en appelsin og soya sjy

 

Stekt breiflabb med Serrano skinke, eplepuree, cherrytomater, asparges og en rødvin/soya saus

 

Livechè kylling, selleripuree, sesongens grønnsaker og sherry saus

 

Oksefileet , bakt pastinakk, gratinerte tomater, fritert løkringer, brokkoli og en rødvin- peppersaus

 

 

Dessert

Pannacotta serveres med sorbet og bær

 

Appelsin og pasjonsfrukt parfait, serveres med sprøtt bakverk og friske bær

 

Sjokolademousse serveres med sorbet og bær

 

Friske norske jordbær og hjemmelaget vaniljeis

 

Hvitvin og ingefær kokte pærer med sjokoladeis og karamellsaus