GRYTERETTER

 

Svineragu med paprikasus

Kr 135,-

 

Kyllinggryte med paprika og løk sautè

Kr 135,-

 

Fiskegryte med juliennegrønnsaker og hvitvinsaus

Kr 160,-

 

Biff stroganoff

Kr 139,-

 

Kremet viltgryte med sopp

Kr 185,-

 

Alle gryterettene serveres med ris eller potet, salat eller grønnsaker.

 

Brød og smør 14 kr per person

 

SUPPER

 

Ertesuppe med salt kjøtt

kr 98

 

Pastinakksuppe med currymarinert kylling på spyd

kr 98

 

Minestronesuppe

kr 65

 

Kjøttsuppe

kr 85

 

Fiskesuppe

kr 130

 

Kylling thai suppe

kr 75

 

Brød og smør 14 kr per person

 

Dette er det vi selger mest av her hos oss,

men vi lager ALLE slags gryter og supper.

Bare ring oss om andre forslag og priser.

PARTYMENY

 

Valgfri 3 retters meny.

Forrett kommer ferdig anrettet på fat eller tallerken

Hovedrett kommer i ildfaste former ferdig anrettet til å settes på bordet(kjøttet må kanskje varmes selv)

Dessert anrettes på fat eller tallerken

Kr 369.- per person

 

Dette er kun forslag, så det er mulighet for andre retter.

Forrett:

1.Serranoskinke, melon, urteolje, pinjekjerner, revet parmesan.

2.Dampet lakserose, frisk asparges, tomat salsa, rømmesaus med urter.

3.Laksetartar, kaviar saus, frisk salat

Brød og smør følger med

 

Hovedrett:

1. Helstekt lammelår, fløtestuede poteter, sesongens grønnsaker, rødvinsjy

2. Kalvemedaljonger, saltbakte småpoteter, seongens grønnsaker, madeira saus

3. Laks med sandefjordsmør og grønnsaker, kokte poteter med dill, agurksalat

 

Dessert:

1.Sjokolademousse med bær og coulis

2.Fruktsalat med is

3. Karamellpudding med krem